Laster Arrangementer
Dette event har allerede funnet sted.

Dette kurset bygger videre på lærdommene fra kurs 1. Her går vi enda dypere inn i dette med å forstå hesten som art og individ, hvordan hester kommuniserer og hvordan vi best og tydeligst kan kommunisere med dem. I tillegg til litt av det samme som i kurs 1, vil vi gå videre inn på dette med å håndtere hester løse og i flokk, hvordan du kan bruke ditt eget kroppsspråk til å sende hesten fra deg eller invitere den til deg. Hvordan du kan bruke energi og intensjon for å skape deg en trygg plass, men også øke og senke energien til hesten(e). Vi jobber med posisjonering i forhold til å kunne jobbe med hesten løs, eller longering i tau.

Vi går gjennom grunnleggende kunnskap om ulike utfordringer du har eller kjenner på, og gir deg verktøy som gjør at du kan mestre disse situasjonene. Vi går også nærmere inn på det å tilpasse seg hver enkelt hest, forstå dens unike personlighet, viktigheteen av vår egen bevissthet og tilstedeværelse og hvordan vi kan få et enda bedre samspill med hesten ved å bli bevisst hva som foregår i oss.

Kurset egner seg for de som har litt hesteerfaring fra tidligere, og som ønsker å dykke enda dypere ned i det med å forstå hesten og den grunnleggende kommunikasjonen mellom hest og menneske. Kurset er åpent for alle, men det er begrensedee plassere og deltakere fra kurs 1 vil få førsterett på plass.

Go to Top