Laster Arrangementer
Dette er et kurs for alle som vil lære mer og utvikle sin ridning! Lisbeth er lidenskapelig opptatt av å gjøre god ridning forståelig og oppnåelig for alle ryttere, uavhengig av startpunkt. Undervisningen til Lisbeth fokuserer på hvordan ri med lette og effektive hjelpere for å oppnå bedre samspill, harmoni og rideglede. Hun er dessuten rå på forstålsen rundt biomekanikk for både hest og rytter!
OM KURSET:
Hovedfokus i undervisningen til Lisbeth er å økte ryttterens kroppsbevissthet og balanse, samt forbedre og effektivisere rytterens innvirkning på hesten. Harmoni, samarbeid og treveis kommunikasjon (hest-rytter-trener) legges til grunn i all trening. Selv om hovedfokus er på å utdanne rytteren, jobbes det også med å gymnastisere og utdanne hesten i henhold til utdanningsskalaen. Lisbeth underviser alle typer ekvipasjer, uavhengig av ambisjoner, erfaring, alder og ridegren.

OM LISBETH:
Lisbeth er utdannet Trener 1 gjennom Rytterforbundet, rideinstruktør fra British Horse Society, Ride With Your Mind coach (Mary Wanless) og Level 1 instruktør i sentrert ridning. Hun har 25 års erfaring med undervisning av privatryttere og fra rideskole, og har tidligere også vært aktiv som dressurdommer. Hun har egen erfaring fra både dressur, sprang og feltritt og eier seks hester som hun trenger aktivt.
TEORI:
Teoridelen legges opp etter ønske fra deltakerne. Eksempler på fokus kan være «hva er den gode sitsen?», «effektive hjelpere», «grunnleggende dressurarbeid». Kom gjerne med innspill. Lisbeth liker å legge opp teorien som en kombinasjon av ren teori og praktiske øvelser uten hest – på yogaball, stående, sittende osv. Det er mulig å være med som teorideltaker på dette.
OPPLEGG:
Kurset består av to teoriøkter, to individuelle økter á 45 min. og en gruppeøkt. Tidskjema og oppsett kan bli justert.
Lørdag:
9-12: Individuelle rideøkter á 45 min.
12-13: Teori
13-14: Lunsj
14-15.30: Individuelle økter á 45 min.
15.30-16.30: Gruppeøkt 3 stk.
16.30-17.30: Gruppeøkt 3 stk.
Søndag:
9-12: Individuelle økter á 45 min.
12-13.00: Teori
13-14.00: Lunsj
14-15.30: Individuelle økter á 45 min.
PRISER:
Pris for kurset er 1350 kr. pr. deltaker. I tillegg kommer anleggsleie på 100 kr. pr. økt. (Dersom du deltar på hele kurset med tre rideøkter blir dette 300 kr. og en totalpris for helgen på 1650 kr). (Anleggsleie gjelder ikke for de som har hallkort eller hest i trening).
Du er hjertelig velkommen som teorideltaker, være med på teorien og se på leksjonene. Pris for dette er 150 kr. pr. dag.
PÅMELDING OG AVBESTILLING:
Påmelding gjøres på e-post til post@lundehagen.no.
Du regnes som påmeldt når du har mottatt bekreftelse på at du er påmeldt. Det totale kursbeløpet, pluss anleggsleie og eventuelt overnatting skal betales i sin helhet senest 12. november 2021.
Betaling gjøres på VIPPS til Lundehagen AS (Dersom dette ikke kommer opp benytt Lundehagen Gård). Merk betalingen med Lisbeth kurs og dato for kurset.
Det er bindende påmelding. Blir du forhindret fra å delta (uansett årsak), forsøker vi å hjelpe deg med å finne en erstatter for din kursplass fra ventelisten, eller du finner noen som kan overta plassen din selv. Dersom dette ikke er mulig må kursplassen betales i sin helhet.
NB: Ved uforutsette hendelser og kurset må avlyses vil du få refundert hele summen du har innbetalt. Dersom kurset endrer dato vil du få refundert summen du har innbetalt og førsterett på plass på ny dato for kurset.
OVERNATTING:
Det er mulig å leie boksplass for din hest.
Pris for dagboks: 150 kr.
Pris for døgnboks (lørdag-søndag) 250 kr.
Ha med eget høy. Boksene er ferdig oppfliset og skal møkkes etter bruk. (Du kan også betale for møkking 100 kr.)
Vi har for øyeblikket ingen ledige gjestepaddocker.
Overnatting for tobeinte finnes i umiddelbar nærhet. Vi anbefaler:
– Ringen (1 min. kjøring unna), rimelig overnatting, https://www.ringen-rehab.no/…/private-tilbud-og…/)
– Sveastranda Camping, 18 min. unna, rimelig overnatting, (https://www.sveastranda.no/hytter-leiligheter)
– Mjøsttårnet / Wood Hotel, Brumunddal, 20 min kjøring unna.
VEIBESKRIVELSE:
Kurset holdes på Lundehagen, få minutter fra Moelv sentrum. Adressen er Ringsvegen 145, 2390 Moelv.
SPØRSMÅL?
Du kan gjerne skrive spørsmål på veggen til dette arrangementet, eller så kan du sende oss en mail på post@lundehagen.no
Det er kun seks plasser tilgjengelige, så vær rask med påmelding! Velkommen til spennende kurs her på Lundehagen!

Go to Top