Laster Arrangementer
Dette event har allerede funnet sted.

Trine hjelper ofte folk med å forstå og kommunisere bedre og enklere med hestene sine, og hestene med å forstå menneskene rundt seg litt bedre. Hun ønsker å skape en bevisstheet rundt hva du gjør og ikke vet at du gjør, som påvirker atferden og spenningsnivået til hesten i ulike situasjoner. Noe av det Trine har fokus på er å hjelpe folk med å se de små og subtile tegnene fra hesten på uro, usikkerhet og avspenning, som har stor betydning for videre trening og samhandling med hesten uansett ridegren eller erfaringsnivå.

Kurset ligger også som arrangement på FB, her finner du mer informasjon: https://www.facebook.com/events/207391961410841/

OM KURSINNHOLD:
Trine hjelper ofte til ved utfordringer i kommunikasjon og samspill, håndtering av frykt og usikkerhet i både hest og rytter, grunnleggende bakkearbeid og ridning, unghest, miljøtrening og spesifikke utfordringer som hengerlessing mm. Hun ønsker å hjelpe folk med å utvikle allsidige, robuste og trygge brukshester med fokus på relasjonen mellom deg og hesten. Du kan lese mer om hva Trine kan hjelpe med på vår hjemmeside: http://www.lundehagen.no/samspill/
OM TRINE:
Trine har en allsidig bakgrunn med hest med røtter innenfor blant annet western bruksridning og unghestarbeid. Hun har jobbet med hest på ulike måter gjennom hele livet og har de siste årene viet stadig mer tid til undervisning og kurs. Nå driver hun sin virksomhet fra Lundehagen hvor det er mulig å komme for undervisning og kortere treningsopphold. På sin Facebookside http://www.facebook.com/relasjonellhorsemanship deler hun ofte tanker og refleksjoner rundt hest og samspill.
TEORI
Teoridelen legges opp etter ønske fra deltakerne med fokus på temaer som er relevante for relasjonen og kommunikasjonen mellom hest og menneske.
OPPLEGG:
Kurset består i utgangspunktet av to teoriøkter, og to individuelle økter Tidskjema kan bli justert, og avhengig av de påmeldte og hva det ønsker å jobbe med så kan det eventuelt legges opp til gruppeøkter etter lunsj. Det er også mulig å dele sin 60 min time i to 30 min. økter hvis det er mest hensiktsmessig.
Lørdag:
9-10: Teori
10-13: Individuelle økter á 60 min.
13-14: Lunsj
14-18: Individuelle økter á 60 min.
Søndag:
9-10: Teori
10-13: Individuelle økter á 60 min.
13-14: Lunsj
14-18: Individuelle økter á 60 min.
PRISER:
Pris for kurset er 1600 kr. pr. deltaker. I tillegg kommer anleggsleie på 100 kr. pr. økt. (Dersom du deltar på hele kurset blir dette 200 kr. og en totalpris for helgen på 1800 kr). Anleggsleie gjelder ikke for de som har hallkort eller hest i trening.
Du er hjertelig velkommen som teorideltaker, være med på teorien og se på leksjonene. Pris for dette er 150 kr. pr. dag.
PÅMELDING BETALING OG AVLYSNING:
Påmelding gjøres på e-post til post@lundehagen.no.
Du regnes som påmeldt først når du har fått bekreftelse på din påmelding og at det er ledig plass, og når du har betalt depositum på 1000 kr. Dette må gjøres innen 5. oktober. Det resterende og totale kursbeløpet, pluss anleggsleie og eventuelt overnatting skal betales i sin helhet innen kursdato.
Betaling gjøres på VIPPS til Lundehagen AS (Dersom dette ikke kommer opp benytt Lundehagen Gård).
Det er bindende påmelding. Blir du forhindret fra å delta (uansett årsak), forsøker vi å hjelpe deg med å finne en erstatter for din kursplass. Dersom dette ikke er mulig må kursplassen betales i sin helhet.
NB: Ved uforutsette hendelser og kurset må avlyses vil du få refundert hele summen du har innbetalt. Dersom kurset endrer dato vil du få refundert summen du har innbetalt og førsterett på plass på ny dato for kurset.
OVERNATTING:
Det er mulig å leie boksplass for din hest.
Pris for dagboks (kun lørdag eller kun søndag): 150 kr.
Pris for døgnboks (lørdag-søndag) 250 kr.
Ha med eget høy. Boksene er ferdig oppfliset og skal møkkes etter bruk. (Du kan også betale for møkking 100 kr.)
Overnatting for tobeinte finnes i umiddelbar nærhet. Vi anbefaler:
– Ringen (1 min. kjøring unna), rimelig overnatting, https://www.ringen-rehab.no/…/private-tilbud-og…/)
– Sveastranda Camping, 18 min. unna, rimelig overnatting, (https://www.sveastranda.no/hytter-leiligheter)
– Mjøsttårnet / Wood Hotel, Brumunddal, 20 min kjøring unna.
VEIBESKRIVELSE:
Kurset holdes på Lundehagen gård, få minutter fra Moelv sentrum. Adressen er Ringsvegen 145, 2390 Moelv.
SPØRSMÅL?
Du kan gjerne skrive spørsmål på veggen til dette arrangementet, eller så kan du sende oss en mail på post@lundehagen.no
Velkommen til kurs her på Lundehagen

 

Go to Top