HEAL facilitator program

Bilitt Gård Elvestadveien 731, Hobøl

HEAL-utdannelse høsten/vinteren 2021-2022 med samlinger på Bilitt Gård i Hobøl og Lundehagen gård i Moelv. Denne første samlingen foregår på Bilitt Gård hos Jeanette Lysell i Hobøl.

Kurs med Lisbeth Grongstad

Lundehagen

Velkommen til kurs med instruktør Lisbeth Grongstad! Dette er et helgekurs for alle som vil lære mer om biomekanikk for både hest og rytter og utvikle sin egen ridning! Lisbeth er lidenskapelig opptatt av å gjøre god ridning forståelig og oppnåelig for alle ryttere, uavhengig av startpunkt. Undervisningen til Lisbeth fokuserer på hvordan ri med lette og effektive hjelpere for å oppnå bedre samspill, harmoni og rideglede! Det er begrensede plasser, for vi har allerede booket noen av dem selv!

Kurs med Trine Bøhnsdalen

Lundehagen

Vi ønsker velkommen til helgekurs med Trine Bøhnsdalen i relasjonell horsemanship! Trine hjelper ofte folk med å forstå og kommunisere bedre og enklere med hestene sine, og hestene med å forstå menneskene rundt seg litt bedre. Hun ønsker å skape en bevisstheet rundt hva du gjør og ikke vet at du gjør, som påvirker atferden og spenningsnivået til hesten i ulike situasjoner. Noe av det Trine har fokus på er å hjelpe folk med å se de små og subtile tegnene fra hesten på uro, usikkerhet og avspenning, som har stor betydning for videre trening og samhandling med hesten uansett ridegren eller erfaringsnivå.

Go to Top