Hest og terapi

Norunn Kogstad jobber som lege med spesialisering i psykiatri. Dette kombinert med en sterk interesse for hest og dyr generelt, har ført til mye nysgjerrighet omkring bruk av hest i terapeutisk øymed.

Read more
Sentrert ridning

Lundehagen tilbyr undervisning i sentrert ridning. Sentrert ridning er for alle ryttere, uavhengig av gren.

Read more
MediYoga

MediYoga er en yogaform som passer for de fleste, uansett fysisk og psykisk form.

Read more
Ridebane

Vi har fått støtte av Innovasjon Norge til å starte oppbygging av parkeringsplass og ridebane! Tjoho, helt fantastisk. I tillegg har vi fått støtte til at Norunn kan ta HEAL sin utdannelse i hest og terapi, med Leigh Shambo i USA neste år, så håper vi på plass der!

Read more
Velkommen til Lundehagen

Vi har kjøpt Lundehagen gård! Her koser vi oss og gleder oss til mange år med oppussing og utvikling av tilbud for dyr og mennesker! Vi vil ha treningsarealer og for hester og hunder, og stall for hestene våre. Vi jobber mot å kunne tilby terapi/ rehabilitering ved hjelp av hest og hund i fremtiden.

Read more
Beauceron

30. Desember 2011 kom våre kjære Beauceroner Gurerlain «Katla» og Givenchy «Gaya» endelig til oss fra Ungarn. Vi er utrolig takknemlige for å ha fått disse fantastiske damene fra oppdretter Katalin Bodszer i Ungarn. Etter mange års søken etter den perfekte beauceron, både mentalt og bruksmessig og utstillingsmessig etter vår mening, fant vi «Niobe» hos […]

Read more