Laster Arrangementer

Vi ønsker hjertelig velkommen til helgekurs med instruktør Ronja Jansen fra HorseClue her på Lundehagen! Det er mulig å delta med egen hest, eller som teorideltager.

Ronja underviser i frihetsdressur, akademisk ridekunst, klassisk dressur og motivasjons- og momenttrening. Hovedfokuset er at både hest og rytter skal ha det gøy sammen. Ronjas visjon er at uansett hva målet er i enden så skal vi fokusere på god og harmonisk trening, med milde hjelpere og enkle og tydelige verktøy som egner seg for den aktuelle ekvipasjen.

MER OM INSTRUKTØREN/RONJA
Ronja har bakgrunn fra praktikantopphold hos blant annet Bent Branderup og Monika Sanders, og har jobbet med undervisning og trening av hester i en årrekke. Hun driver i dag firmaet HorseClue som du kan lese mer om på hennes hjemmeside (www.horseclue.com) Hun har også sin egen podcast, HorseCluePodden https://anchor.fm/ronja-jahnsen.

KURSPLAN:
Tentative tider som kan justeres ved behov.

Lørdag:
0900: Intro
0930-1400: 9x30min. leksjoner
1400-1530: Lunsj og teori
1530-2000: 9x30min. leksjoner

Søndag:
0900: Teori
1930-1400: 9x30min. leksjoner
1400-1500: Oppsummering og mat

Se facebook-arrangementet

FASILITETER:
Vi ønsker velkommen til et splitter nytt ridehusanlegg med toaletter, kurslokaler mm. Det er mulig å leie boks og/eller paddock for helgen. Dette koster 150 kr. pr dag, 250 kr. lørdag-til søndag eller 350 kr. fredag-søndag.

PRIS OG PÅMELDING:
Pris for å delta med hest er 2500 kr.
Pris for å delta som teorideltaker er 300 kr. pr. dag.
Disse prisene inkluderer snacks, kaffe og te underveis, samt lunsj (enkel suppe og brød).
Det er 9 ledige plasser med hest og ubegrenset med teorideltakere.

PÅMELDING BETALING OG AVLYSNING:
Påmelding gjøres ved å sende en e-post til post@lundehagen.no. Påmelding gjelder også for tilskuerdeltakelse.
Du får tilsendt faktura på mail.

Husk at det er bindende påmelding. Blir du forhindret fra å delta (uansett årsak), forsøker vi å hjelpe deg med å finne en erstatter for din kursplass dersom vi har venteliste, eller du finner noen til å overta kursplassen din selv. Dersom dette ikke er mulig må kursplassen betales i sin helhet.

NB: Ved uforutsette hendelser og kurset må avlyses vil du få refundert hele summen du har innbetalt. Dersom kurset endrer dato vil du få refundert summen du har innbetalt og førsterett på plass på ny dato for kurset.

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top