Sist avholdte Arrangementer

Helgekurs med Ronja Jansen fra HorseClue 26.-.27. november

Lundehagen

Helgekurs med instruktør Ronja Jansen fra HorseClue på Lundehagen! Ronja underviser i frihetsdressur, akademisk ridekunst, klassisk dressur og motivasjons- og momenttrening. Hovedfokuset er at både hest og rytter skal ha det gøy sammen. Ronjas visjon er at uansett hva målet er i enden så skal vi fokusere på god og harmonisk trening, med milde hjelpere og enkle og tydelige verktøy som egner seg for den aktuelle ekvipasjen.

Helgekurs med Ronja Jansen fra HorseClue

Lundehagen

Helgen 3.-4.-september får vi besøk av Ronja Jansen som driver HorseClue. Ronja underviser i frihetsdressur, akademisk ridekunst, klassisk dressur og motivasjons- og momenttrening. Hovedfokuset er at både hest og rytter skal ha det gøy sammen. Ronjas visjon er at uansett hva målet er i enden så skal vi fokusere på god og harmonisk trening, med milde hjelpere og enkle og tydelige verktøy som egner seg for den aktuelle ekvipasjen. 

Unghest/grunnarbeid-helg 2

Lundehagen

Velkommen til unghest/grunnarbeid-helg 2 her på Lundehagen med Trine Bøhnsdalen som instruktør. Dette er for deg som har unghest (uansett alder) og som har lyst på inspirasjon og veiledning i forbindelse med godt grunnarbeid og veien mot en robust og trygg ridehest! Kurset er åpent for alle og vi tilpasser opplegg etter behov, men de som også ønsker å delta på helg 1 (19.-20. mars) har førsterett på plass, slik at vi har mulighet til å fortsette noe av arbeidet fra denne helgen for de som ønsker.

Kr. 2100
Go to Top