Siste tidligere Arrangementer

Helgekurs med Ronja Jansen fra HorseClue

Lundehagen

Helgen 3.-4.-september får vi besøk av Ronja Jansen som driver HorseClue. Ronja underviser i frihetsdressur, akademisk ridekunst, klassisk dressur og motivasjons- og momenttrening. Hovedfokuset er at både hest og rytter skal ha det gøy sammen. Ronjas visjon er at uansett hva målet er i enden så skal vi fokusere på god og harmonisk trening, med milde hjelpere og enkle og tydelige verktøy som egner seg for den aktuelle ekvipasjen. 

Unghest/grunnarbeid-helg 2

Lundehagen

Velkommen til unghest/grunnarbeid-helg 2 her på Lundehagen med Trine Bøhnsdalen som instruktør. Dette er for deg som har unghest (uansett alder) og som har lyst på inspirasjon og veiledning i forbindelse med godt grunnarbeid og veien mot en robust og trygg ridehest! Kurset er åpent for alle og vi tilpasser opplegg etter behov, men de som også ønsker å delta på helg 1 (19.-20. mars) har førsterett på plass, slik at vi har mulighet til å fortsette noe av arbeidet fra denne helgen for de som ønsker.

Kr. 2100

Rehab-kurs med Tina Selland

Lundehagen

Tina Selland driver foretaket NordEq Equine Sports Therapy og kommer til Lundehagen for å lære oss mer om de vanligste formene for rehab tilgjengelig for hest, pluss mye annet som er viktig å tenke på i forbindelse med rehabilitering av hest.

Go to Top