Forstå hesten del 1

Lundehagen

Velkommen til dagskurset Forstå hesten del 1 her på Lundehagen! I denne første delen vil du få en grundig innføring i hestens språk, atferd og behov. Dette kurset er åpent for alle som ønsker å tilegne seg en grunnleggende forståelse for hesten som art, som grunnlag for all videre forståelse og samhandling med hest.

Kr. 1290

Forstå hesten del 2

Lundehagen

Velkommen til dagskurset Forstå hesten del 2 her på Lundehagen! Dette kurset bygger videre på lærdommene fra del 1 og vi går nærmere innpå hvordan hesten kommuniserer, hvordan den lærer og hvordan det er mulig å skape kontakt og relasjon gjennom god kommunikasjon og forståelse av de små signalene hesten sender ut.

Fagdag Fagskolen Innlandet

Lundehagen

Vi skreddersyr fagdager for utdanningsinstitusjoner, organisasjoner eller aktører innenfor helsevesenet som ønsker en grundig introduksjon til hesteassistert psykoterapi. Vi skreddersyr fagdager etter målgruppe og ønske, kombinerer teori med praktiske øvelser sammen med hestene og samtlige deltakere vil få mulighet til å kjenne selv hvilket kraftfullt møte som kan oppleves sammen med hesten.

Unghest/grunnarbeid-helg 1

Lundehagen

Velkommen til unghest/grunnarbeid-helg 1 her på Lundehagen! Dette er for deg som har unghest (uansett alder) og som har lyst på inspirasjon og veiledning i forbindelse med fokus på grunnarbeid og veien mot en robust og trygg ridehest! Vi jobber med hver unghest individuelt og fra der dere er i utdannelsen, enten det dreier seg om hverdagshåndtering, bakkearbeid, tilvenning til sal og utstyr, innlæring av signaler, forståelse for energi opp og ned, intensjon, grenser, "skremmelt"-trening (tilvenning til skumle ting og situasjoner), annen miljøtrening, stå bundet-trening, laste på henger, desensitivisering, ryttertilvenning, begynnende ridning osv.

Kr. 2100

HEAL – 6 keys to connection workshop

Lundehagen

Velkommen til 3-dagers kurs/workshop i Human-Equine Facilitated psychotherapy and learning (HEAL) her på Lundehagen! Dette blir en intensiv, lærerik og spennende workshop som passer godt for veiledere, lærere, instruktører, men som er åpent for alle interesserte som ønsker å oppleve arbeidet med de seks nøklene for gode relasjoner. Vi vil i denne workshopen komme tett innpå det kliniske arbeidet med hest og menneske.

Kr. 5900

Helgekurs i relasjonell horsemanship

Lundehagen

Har du lyst til å forbedre relasjonen mellom deg og hesten, forstå den bedre, eller bare bli enda mer bevisst dette samspillet som foregår dere imellom? Eller kanskje hjelpe hesten med å bli tryggere, og forstå den på et dypere nivå? Da vil vi ønske hjertelig velkommen til dette helgekurset på Lundehagen, hvor vi vil jobbe med dette som overordnet mål gjennom hele helgen. Instruktør er Trine Bøhnsdalen.

Kr. 2100

Helgekurs i relasjonell horsemanship

Lundehagen

Har du lyst til å forbedre relasjonen mellom deg og hesten, forstå den bedre, eller bare bli enda mer bevisst dette samspillet som foregår dere imellom? Eller kanskje hjelpe hesten med å bli tryggere, og forstå den på et dypere nivå? Da vil vi ønske hjertelig velkommen til dette helgekurset på Lundehagen, hvor vi vil jobbe med dette som overordnet mål gjennom hele helgen! Instruktør er Trine Bøhnsdalen.

Kr. 2100

Rehab-kurs med Tina Selland

Lundehagen

Tina Selland driver foretaket NordEq Equine Sports Therapy og kommer til Lundehagen for å lære oss mer om de vanligste formene for rehab tilgjengelig for hest, pluss mye annet som er viktig å tenke på i forbindelse med rehabilitering av hest.

Unghest/grunnarbeid-helg 2

Lundehagen

Velkommen til unghest/grunnarbeid-helg 2 her på Lundehagen med Trine Bøhnsdalen som instruktør. Dette er for deg som har unghest (uansett alder) og som har lyst på inspirasjon og veiledning i forbindelse med godt grunnarbeid og veien mot en robust og trygg ridehest! Kurset er åpent for alle og vi tilpasser opplegg etter behov, men de som også ønsker å delta på helg 1 (19.-20. mars) har førsterett på plass, slik at vi har mulighet til å fortsette noe av arbeidet fra denne helgen for de som ønsker.

Kr. 2100

Helgekurs med Ronja Jansen fra HorseClue

Lundehagen

Helgen 3.-4.-september får vi besøk av Ronja Jansen som driver HorseClue. Ronja underviser i frihetsdressur, akademisk ridekunst, klassisk dressur og motivasjons- og momenttrening. Hovedfokuset er at både hest og rytter skal ha det gøy sammen. Ronjas visjon er at uansett hva målet er i enden så skal vi fokusere på god og harmonisk trening, med milde hjelpere og enkle og tydelige verktøy som egner seg for den aktuelle ekvipasjen. 

Helgekurs med Ronja Jansen fra HorseClue 26.-.27. november

Lundehagen

Helgekurs med instruktør Ronja Jansen fra HorseClue på Lundehagen! Ronja underviser i frihetsdressur, akademisk ridekunst, klassisk dressur og motivasjons- og momenttrening. Hovedfokuset er at både hest og rytter skal ha det gøy sammen. Ronjas visjon er at uansett hva målet er i enden så skal vi fokusere på god og harmonisk trening, med milde hjelpere og enkle og tydelige verktøy som egner seg for den aktuelle ekvipasjen.

Go to Top